Էջ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների գործնական պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների գործնական պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է բակալավրիատի «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա»մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Ապրանքագիտություն և ապրանքի որակի փորձաքննություն» մասնագիտության 2-րդ կուրսի ուսանողների  լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Ապրանքագիտություն և ապրանքի որակի փորձաքննություն» մասնագիտության 2-րդ կուրսի ուսանողների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Գյուղատնտեսական և պարենային արտադրանքի փաթեթավորման տեխնոլոգիա և դիզայն» մասնագիտության 2-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների  լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

 Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի գործնական պարապմուքնների համար (2-րդ կիսամյակ):

 Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի լաբորատոր պարապմուքնների համար (2-րդ կիսամյակ):

 Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի լաբորատոր պարապմուքնների համար (2-րդ կիսամյակ):

 Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի  ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Գյուղատնտեսական և պարենային արտադրանքի փաթեթավորման տեխնոլոգիա և դիզայն» մասնագիտության 1-ին կուրսի լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է մագիստրատուրայի «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 1-ին կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Էջ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()