Էջ: 1 2 3 ()

Դասընթացը նախատեսված է ՊԳ  մասնագիտության 2-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ): 

Դասընթացը նախատեսված է ՊՏ մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար:

Դասընթացը նախատեսված է ԿՄՏ մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների համար:(2-րդ կիսամյակ)

Դասընթացը նախատեսված է  «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա» մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Կաշվի և մորթու արտադրանքի տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի ուսանողների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Ապրանքագիտություն»  մասնագիտությունների ---րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա»  մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա»  մասնագիտությունների ---րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Անասնաբուժական սանիտարական փորձաքննություն » մասնագիտությունների 5-րդ կուրսի լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Ագրոնոմիա, սելեկցիա և գենետիկա» մասնագիտությունների -- կուրսի լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Անասնաբական սանիտարական փոչձաքննություն» մասնագիտությունների 5-րդ կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա » մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի լաբորատոր պարապմուքնների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Կաթի, կաթնամթերքի, մանկական և ֆունկցիոնալ սննդի տեխնոլոգիա » մասնագիտությունների 3-րդ/ կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Ապրանքագիտություն » մասնագիտությունների 2-րդ կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա և գինեգործություն» մասնագիտության 3-րդ  կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա»  մասնագիտության 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների -- կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների -- կուրսի ուսանողների  համար (2-րդ կուրսի):

Դասընթացը նախատեսված է «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի ուսանողների լաբորատոր պարապմունքների համար (2-րդ կիսամյակ):

Դասընթացը նախատեսված է «Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա և գինեգործություն» մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի ուսանողների համար (2-րդ կիսամյակ):

Էջ: 1 2 3 ()